​У Дрогобичі запрацював аналітичний модуль е-декларацій

27.11.17, 12:00

Про це повідомляє прес-служба міської ради. Аналітичний модуль для декларацій розроблено проектом BIHUS.info, Канцелярською сотнею, RBC Group та BRDO. У Дрогобичі автоматична система працює з вибірками для міста. Користуючись сервісом, кожен мешканець може не лише знайти відповідну декларацію, а й проаналізувати та порівняти доходи сімей, кількість нерухомості та авто чиновників, місцевих депутатів, комунальників. Для цього розроблений відповідний аналітичний інструмент.

Як повідомили у відділі інформаційних технологій міськради, за допомогою нової системи можна підібрати декларації за різними критеріями, результати ж відображатимуться у графічному форматі. Основна частина даних — це розділи «Декларації про доходи», «Грошові кошти та активи», «Нерухомість», «Транспортні засоби», «Зобов’язання і видатки», а також додано розділ «Ризик-аналіз». Є можливість, наприклад, знайти всіх чиновників із доходом більше 1 мільйона на рік – або навпаки менше певної цифри прибутку. Важливий розділ “Ризик-аналіз”, в якому зібрані дані про те, в кого задекларовано будинок, але немає ділянки, або про тих, в кого витрати у декілька разів перевищують доходи.

Скористатись аналітичним модулем можна за цим посиланням. А сам розділ знаходиться в меню «Е-місто» офіційного сайту та «Громада/Очищення влади».

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!