​Десять років довіри та взаємовигідної співпраці

29.11.17, 14:00

Десятиріччя співпраці з ПриватБанком відзначив колектив магазину “Планета канцтоварів”, що у Олександрії по проспекту Соборному, 96. Саме тут вже десять років пропонують клієнтам розширені можливості розрахунку платіжними картками будь-яких банків.

“Спочатку ми мали назву “Адам та Єва”, продавали білизну, потім переорієнтувались на нову групу товарів, але ПриватБанку не зраджуємо:), - розповідає Людмила Любарська, директор магазину “Планета канцтоварів”. - Ми дійсно поважаємо наших клієнтів тому і надаємо змогу обирати - готівка чи безготівка. Мушу сказати, що відсоток безготівкових оплат значно зріс за цих десять років. Хто хоч раз спробував скористатись банківською карткою, буде користуватись нею постійно. Адже це зручно, безпечно та ще й вигідно - можна ловити знижки та бонуси”.

Розвиток та впровадження нових технологічних процесів впевнено веде до майже повного впровадження безготівкових розрахунів. Адже це не лише технологічно, але й швидко, вигідно та безпечно. Платіжні картки - замість паперових грошей і монет, POS-термінали - навіть в невеличких крамничках та кіосках у найвіддаленіших куточках країни - це вже не далеке майбутнє, це вже сьогодення. Банківська картка стала невід’ємним атрибутом чи не кожного українця.

Нагадаємо, що ПриватБанк став першим банком в Україні, який сьогодні надає своїм клієнтам можливість користуватися міжнародним сервісом Android Pay. Відтепер користувачі понад 20 млн активних карток банку зможуть додати їх у сервіс Android Pay та безконтактно оплачувати покупки в найширшій мережі безконтактних POS-терміналів банку.

Сьогодні в магазинах, закладах харчування, аптеках, лікарнях, сервісній мережі Кіровоградщини активно працюють 3250 POS-терміналів ПриватБанку, 80% яких оснащені сенсором безконтактного зчитування інформації для зручної безконтактної оплати будь-яких товарів і послуг.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!