Семінар «Цінуймо Різноманітність!» пройшов у Житомирі

01.12.17, 10:00

Днями експерти із Кропивницького провели регіональний семінар «Цінуймо Різноманітність!» для активістів і активісток із Житомирської області - у рамках проекту «Радіо Марафон Розмаїття». Тренери познайомили учасників та учасниць із цифровими інструментами, що стануть в нагоді при проведенні адвокацінийх кампаній та просуванні своїх ідей, а також розповіли про те, як грамотно використовувати соціальні мережі, щоб привернути увагу аудиторії.

Зокрема, одна із тренерів - Ольга Гріднєва (на фото), - запропонувала учасницям та учасникам, яких зібрав Житомирський прес-клуб, корисну та прикладну інформацію про засади та інструменти візуалізації, розповіла про скрайбінг, важливість та стандарти використання зображень онлайн, а також механізми роботи у соціальних мережах, щоб уникати стереотипів і не втрачати час.

Корисним був і той блок, що розповідав про адвокаційні кампанії офлайн, зокрема, про цифрові інструменти у нецифровому спілкуванні, а також застосування засад різноманітності у презентаціях під лозунгом «Геть PowerPoint, є ефективніші інструменти!»

- Ми щиро вдячні за таку активну і небайдужу аудиторію, яку зібрали наші партнери - Житомирський прес-клуб, а також за високий рівень організації семінару,- говорить керівниця проекту Вікторія Талашкевич.

Проект «Радіо Марафон Розмаїття», присвячений недискримінації такої уразливої групи у сучасному українському суспільстві, як внутрішньо переміщені особи, і має на меті підняти національні та місцеві дискурси щодо запобігання конфліктам між вимушеними біженцями та приймаючою громадою.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!