Є шанс стати працівниками японського холдингу

09.12.17, 16:00

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників.

Цього разу Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості організовано зустріч безробітних з представником ТЗОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів», що спеціалізується з виготовлення електричного обладнання для автомобілів.

Розпочинаючи захід, фахівець з підбору персоналу ТЗОВ «Фуджікура аутомотів Україна Львів» Ірина Ангеленюк та оператор довідкової служби Тетяна Лапан, презентували підприємство. Зокрема розповіли про те, що Компанія Фуджікура була заснована у 1885 році із головним офісом у Японії, успішно реалізувала проект у Львівській області, відкривши два заводи з виробництва кабельної продукції для автотранспортних засобів світових марок.

«На даний час в компанії ТЗОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів» вже працює понад 3 000 працівників. Зараз підприємство має термінову потребу в операторах автоматичних та напівавтоматичних ліній, верстатів та установок», - зазначила І. Ангеленюк.

Презентація дозволила шукачам роботи ближче ознайомитися з діяльністю підприємства, отримати відповіді на питання, що їх цікавили, та надала можливість оперативно вирішити проблему працевлаштування.

У котрий раз переконуємося, що такі зустрічі сприяють досягненню спільної мети, а саме: роботодавець має можливість підібрати необхідні кадри, а безробітний – вирішити питання працевлаштування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!