​Чиновниця, яка звинувачує НАБУ, подарувала матері квартиру за три мільйони

16.12.17, 14:00

Діна Пімахова – перший заступник голови державної міграційної служби, на державній службі – з 1999 року. Саме вона звинувачує агента НАБУ у провокації хабара.

Як встановили журналісти, квартиру у столичному житловому комплексі «Ізумруд» Діна подарувала матері у 2012 році. Квартира площею 120 кв. м., за оцінками експертів, коштує 3-4 мільйони гривень, адже ціни на житло у комплексі становять від 800 до 1450 доларів за квадратний метр. Квартиру переписали на матір за декілька тижнів після купівлі. Також у матері є і дорога машина – «Порш Кайенн». І житлом, і авто користується Діна Пімахова.

У 2015 році Діна Пімахова потрапила на цій автівці в ДТП, хоча тоді в декларації дані про авто відсутні. Мати ж чиновниці Світлана Луценко живе у селі Григорівка та працює завідуючою у дитсадку. Також журналісти встановили, що перший заступник голови міграційної служби користується «Тойотою», записаною на 72-річну бабусю. Саме у цьому авто її побачили розслідувачі. Діна Пімахова сховалася за пасажирським сидінням.

Нагадаємо, 29 листопада Служба безпеки України затримала агента Національного антикорупційного бюро. Як повідомили у СБУ, агента затримали під час спроби передачі хабара першому заступнику голови ДМС – Діні Пімаховій. НАБУ ж заявляє, що це Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України незаконно втрутилися у спецоперацію Національного антикорупційного бюро, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі України.

За матеріалами програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках програми «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!