​124,5 мільйонів: Прогноз бюджету Новоукраїнської громади

09.01.18, 12:00

124,5 мільйона гривень сума прогнозованого на сьогодні бюджету Новоукраїнської ОТГ у 2018 році. Із запланованої суми бюджету ОТГ 74,5 мільйона гривень власних надходжень.

Ця сума також буде прогнозовано збільшуватись у зв’язку із ухваленням нормативної бази, що передбачає сплату ПДФО до відповідного місцевого бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) власних або орендованих приміщень (будівель) в різних районах міста, в яких працюють наймані працівники такого суб'єкта господарювання.

За словами голови Новокраїнської ОТГ Олександра Корінного , об’єднання громада також розраховує на трансфери із Державного і фонду Регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. Ще одним джерелом наповнення бюджету Новоукраїнскої ОТГ має стати запуск цеху із переробки граніту у селі Мар'янопіль. Питання ґрунтовно опрацьоване у 2017 році: проект будівництва проходить останню фазу уточнення, є домовленість із інвестором про пайову участь ОТГ у будівництві.

Позитивним моментом в залучені інвестора із Користиня є реєстрація на території Новоукраїнської ОТГ відокремленого підрозділу. В результаті громада отримує і робочі місця і додаткові надходження до місцевого бюджету. Нагадаємо, минулого 2017 року попередній показник бюджету в Нрвоукраїнській ОТГ становив 105 мільйонів гривень, фактично за рік його збільшили до 124,5 мільйонів гривень.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!