«Росинка» перемогла на фестивалі у Львові

18.01.18, 16:00

3 10 по 13 січня вихованці Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості брали участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», який проходив у Львові.

Цьогоріч фестивалю виповнилося вже 27 років. До різдвяного Львова презентувати свої таланти завітали майже тисяча дітей з 15 областей України. Познайомитися з традиціями українського Різдва та представити культуру своєї країни на фестиваль приїхали і юні артисти з Польщі.

Вихованці хореографічного ансамблю «Росинка» (художній керівник – Заслужений працівник культури України Галина Чайковська) виступили зі своїми яскравими та динамічними номерами у номінації «Народна хореографія та стилізація». Журі конкурсу, вражене оригінальністю постановок і хореографічною майстерністю юних кропивницьких артистів, нагородило колектив обласного ЦДЮТ дипломом лауреата І премії та кубком фестивалю. Окрім того, організатори запросили «Росинку» взяти участь у заключному Гала-концерті фестивалю, честь виступити на якому отримали кращі 15 колективів-учасників «Різдвяних канікул».

Перша перемога у новому році, екскурсії різдвяним містом, вечір одноактних балетів «Шехерезада» та «Кармен-сюїта» у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької та неймовірна святкова атмосфера Львова – ці різдвяні канікули педагогам і вихованцям «Росинки» запам'ятаються надовго.

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!