​У батьків екс-чиновниці – маєтки та бізнес

20.01.18, 18:00

Екс-директорка департаменту Міністерства економічного розвитку Олена Балбекова не задекларувала три будинки та авто батьків, хоча вказала батька та матір у декларації. Про це повідомляють аналітики проекту «Декларації».

Мати екс-чиновниці Світлана має будинок у котеджному містечку «Северинівка» під Києвом та будинок у селі Вишеньки і квартиру у Києві. Про це свідчить Реєстр речових прав на нерухоме майно. Батько ж Олександр теж володіє котеджем у Северинівці. Між тим ціни на котеджи у містечку складають понад 9000 грн за кв. м., тож тільки маєток Світлани Балбекової площею 253 кв. м. коштує понад 2,3 млн. грн.

У розділі «Об’єкти нерухомості» декларації ж Олена Балбекова вказала машиномісце і дві квартири у Києві, однією з яких вона володіє разом з батьками. Також не згадала Олена Балбекова у своїй декларації і жодних транспортних засобів. Проте, згідно витягу із відкритого реєстру МВС, у 2015 році її мати Світлана стала власницею новенького автомобіля Nissan Juke. Також у листопаді 2017-го її батько придбав Lexus RX 200t. Мінімальна сукупна вартість обох автівок складає близько 65 тисяч доларів.

За матеріалами bihus.info - підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!