Міська влада відшкодовує відсотки за кредитами підприємців

21.01.18, 18:00

Товариство з обмеженою відповідальністю "Восход-86" отримало кредит на розвиток підприємства у ПриватБанку за програмою “КУБ”. У рамках програми компенсації відсотків за кредитами для малого та середнього бізнесу, що спрямована на створення нових робочих місць, ініційованої ПриватБанком, підприємство отримало від міської ради міста Кропивницького 50% компенсації від фактично сплачених відсотків.

“До відділення звернувся підприємець з питанням кредитування, мав бажання запустити нову лінію виробництва та, відповідно, створити нові робочі місця, - розповідає Анатолій Махно, керівник відділення №21 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми познайомили його з умовами програми та розповіли про можливість отримання компенсації за відсотками по кредиту, і навіть наполягали, аби він звернувся до міської влади. Адже підприємство працює і за соціальними програмами для міста. Кому, як не їм, і відшкодовувати. Приємно, коли програма працює, а не залишається на папері”.

"Завдячуючи керівнику відділення №21 я дізнався про програму, - розповідає Владислав Чубенко, директор товариства з обмеженою відповідальністю "Восход-86". - Якби не енергія та наполегивість керівника цього відділення, я би точно не знайшов часу для оформлення усіх необхідних документів на отримання компенсації. Він не просто зумів мене переконати, але й сам особисто займався усіма паперовими справами, не рахуючись навіть з особистим часом. Сьогодні, саме завдяки його професіоналізму, я впевнився у перевагах обслуговування у ПриватБанку. Тут не лише високотехнологічні технології, але й високопрофесійний кадровий потенціал. Повірте, я знаю про що говорю. У мене є немалий досвід роботи з банківськими установами, тому я маю з чим порівнювати".

“Співпраця банківської установи з владою дає реальні результати, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми надаємо фінансову підтримку бізнесу, влада - реальну допомогу у виплаті відсотків. Створення нових робочих місць дозволить наповнити державну скарбницю, кошти з якої підуть і на розвиток інфраструктури, і на соціальні проекти. Наша країна мусить стати справжньою країною підприємців, країною розвинутої економки та високого рівня життя. І для цього у нас є все”.

Будь-який підприємець малого та середнього бізнесу може отримати швидкі кошти на підтримку чи розвиток, звернувшись до відділення ПриватБанку або залишивши заявку на сайті. Кредит надається підприємцям або юридичним особам на термін до 12 місяців, з щомісячною ставкою 2% на місяць на початкове тіло кредиту. Сума, на яку можна розраховувати - від 50 тис. грн до 500 тис. грн. Кошти надходять на поточний рахунок. І що саме головне - застава по кредиту не оформляється.

“Країна успішного бізнесу (КУБ)” - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає на Кіровоградщині потужних обертів. Лише за третій квартал нинішнього року 150 підприємців регіону отримали фінансову підтримку на суму більше 30 млн грн. Для порівняння, за аналогічний період минулого року цією програмою скористались 100 підприємців.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!