​Мільйони – у спадок: батько-пенсіонер залишив доньці-податківцю чималі статки

03.02.18, 14:00

П’ять авто, дві квартири та дім перейшли у спадок начальника відділу Головного управління ДФС міста Києва Олені Кошелєвій. Про це повідомляє bihus.info.

Про спадок Олена Кошелєва повідомила у декларації про суттєві зміни у майновому стані у липні 2017. Батько – нині пенсіонер, а в минулому - підприємець, залишив керівнику відділу податкової дві квартири та будинок. При цьому площа однієї з квартир – у Голосіївському районі Києва, – перевищує 100 кв. м., а вартість її, за оцінками експертів, може сягати 4 мільйонів гривень. Будинок, залишений батьком, розташований поблизу столиці, а площа його становить понад 200 кв. м.

Автопарк, залишений начальниці відділу податкової, складається з п’яти авто. І це не «Жигулі». У спадок перейшли два Mercedes-Benz GL 320 CDI 2008 р. в., Toyota Camry 2007 р. в., Honda Accord 2008 і Volksvagen Sharan 2000 р. в. Сукупна вартість усіх цих автівок становить понад 70 тисяч доларів.

Доходи ж батька, згідно інформації із аналітичної системи YouControl, останні 20 років не сягали більше 10 тисяч гривень на рік. Як свідчать дані, Валерій Ледовський був одним з засновників фірми “Марія”, яка займається роздрібною торгівлею продуктами харчування. І сукупні доходи цієї фірми не перевищували цифри у 10 тисяч останні 20 років.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!