​74 роки – ще не вік?

04.02.18, 16:00

Матір екс-радника керівника Миколаївщини має елітні квартири, офіси та є співвласником 5 фірм. Про це повідомляє bihus.info

Аналітики розповідають, що на 74-річну матір радника колишнього голови Миколаївської ОДА Ярослава Філатова оформлено дві квартири у елітному житловому комплексі «Панорама на Печерську». Площа однієї з квартир – понад 200 кв. м. Також пенсіонерка Наталія Філатова володіє нежитловими приміщеннями загальною площею 740 кв. м. Про це журналісти дізналися з Реєстру речових прав на нерухоме майно.

А наприцінці 2016 року, як встановили аналітики, 74-річна Наталія Філатова увійшла до складу засновників п’ятьох компаній, які надають в оренду нерухомість. Також мати екс-посадовця, як слід бізнесмену, минулого року стала власницею новенької KIA Sorento і трирічної Toyota Camry.

Радником голови Миколаївської ОДА Ярослав Філатов працював з 2014 по 2016 рік. До цього він також обирався депутатом Київської міської ради VI скликання (2008-2014 роки) і з 2007 по 2010 рік очолював “Київводоканал”.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!