​Київський суддя купив квартиру і на позичені у батька 990 тисяч

17.02.18, 16:00

Суддя Солом’янського райсуду Києва Вадим Сенін купив квартиру у Дарницькому районі столиці у листопаді 2016 року, що зафіксував у суттєвих змінах до декларації, зазначає видання. У документі суддя вказав, що отримав від батька майже повну суму на квартиру – 990 тис. грн. з 1,03 млн грн. Площа житла – 79 кв. м. За півроку після купівлі Вадим Сенін продав свою стару квартиру теж у Дарницькому районі за 1,07 млн. грн.

Нова квартира знаходиться в одному будинку з батьковим житлом. Батько Вадима Сеніна – Юрій Сенін, був суддею Верховного Суду з 1998 по 2016 рік.

Вадим Сенін із 2007 по 2009 рр працював у Верховному Суді України, а у жовтні 2009-го був призначений на 5-річний термін суддею Голосіївського райсуду Києва. У травні 2013 року Вадим Сенін був переведений на роботу до Солом’янського райсуду Києва. У жовтні 2014 року повноваження судді у нього закінчилися, і він був без них до грудня 2017 року, коли 29.12.2017 президент Петро Порошенко своїм указом призначив Вадима Сеніна суддею Солом’янського райсуду.

29 січня цього року суддя Вадим Сенін залишив без задоволення клопотання НАБУ і САП про відсторонення від посади голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!