​Ваші «крила» долетіли до місця призначення!

19.02.18, 14:00

За два місяці - майже півтори тисячі кропивничан взяли участь в акції, що її започаткували Благодійний фонд "Філія Добра" разом із мережею ресторанів "Крила".

Соціальний проект «Подаруй Дитині Крила» дав можливість кожному, хто хотів допомогти дітям, купити невеличке «крильце» за 5 гривень. В результаті було зібрано понад сім тисяч гривень.

На кошти від продажу «крил» організатори проекту придбали Smart TV (телевізор з вбудованим доступом до Інтернет) і днями передали обладнання у Бобринецьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів, адже саме для вихованців цього закладу був задуманий проект, а метою його було забезпечення учнів сучасною технікою для вивчення процесу користування Всесвітнього павутиння.

Також на свято завітала Шалена Білка, яка подарувала діткам планшет Samsung Galaxy Tab Е та солодощі від ТМ «Шалена білка».
Дякуємо кожному, хто зробив свій вклад в цю важливу справу. Дітки були дуже задоволені. Взагалі, вийшов дуже гарний захід з посмішками, приємностями та почуттям гордості за усіх небайдужих людей.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!