18 вражень про децентралізацію на Кіровоградщині

20.02.18, 18:00

Багато журналістів, редакторів та копірайтерів, які працюють у Кропивницькому, або починали тут кар'єру, приїхали в обласний центр із невеликих містечок, сіл та селищ Кіровоградської області. Цими днями Вікторія Талашкевич, радниця з комунікацій Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», провела невелике дослідження щодо рівня обізнаності медійників у питаннях об'єднання рідних громад.

Читайте лонгрід за посиланням

- Я хотіла актуалізувати, зробити близькою тему об'єднання громад для моїх колег, котрі працюють або працювали у медіа, і які самі родом з тих сіл, які зараз або отримують переваги від децентралізації, або щодня втрачають шанс, відкладаючи рішення про об'єднання, - говорить Вікторія Талашкевич.

Далі цитуємо учасників та учасниць опитування – це сімнадцять журналістів, працівників прес-служб, рекламістів, які працюють із текстами, а також редакторів та громадських журналістів. Всім, хто процитований у цьому матеріалі, було поставлене одне питання: «Що Ви знаєте про децентралізацію у тому селі чи містечку, звідки Ви родом, чи де мешкають ваші батьки та родичі?»

Читайте лонгрід за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!