У декларації затриманого Геннадія Труханова – маєток та коштовні годинники, а частина майна записана на матір

24.02.18, 16:00

У декларації затриманого Геннадія Труханова – маєток та коштовні годинники, а частина майна записана на матір. Сьогодні суд має визначити запобіжний затриманому міському голові Одеси Геннадію Труханову.

Засідання проходить у Солом’янському районному суді Києва. Біля будівлі, як пишуть присутні у соцмережах, зібралось багато екс-регіоналів. Нагадаємо, мера приморського міста затримало НАБУ разом із заступником 14.02.2018 у аеропорту «Бориспіль». Його обвинувачують у купівлі приміщень завода «Краян» міською радою за завищеною ціною. Напередодні керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що відомство проситиме про арешт Геннадія Труханова.

Corrupt.ua вирішив поцікавитися, що саме задекларував Геннадій Труханов. Виявилось, що у декларації мера Одеси – будинок площею 252 кв. м. та квартира понад 100 квадратів у Одесі, та понад 600 кв. м. землі у приморському ж місті. Також більше 26 тисяч кв. м. землі та невеличкий будинок на Вінничині. Причому переважна частина нерухомого майна належить матері Геннадія Труханова Марії Трухановій. Ще у електронному звіті Одеського міського голови – акції Одеського нафтопереробного заводу та корпоративні права на підприємство «Рубітел». І власником фірми «Рубітел» є саме мати Геннадія Труханова.

Також мер Одеси згідно декларації має 5 коштовних годинників марок Brequet, Patek Philippe, Ulysse Nardin. Готівки Геннадій Труханов задекларував 65 тисяч гривень та 130 тисяч доларів. Ще понад 150 тисяч гривень та дві тисячі доларів мер Одеси тримає на рахунках. Задекларовані ж заощадження мами міського голови значно більші – понад півтора мільйони гривень та більше 300 тисяч тисяч доларів.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту декларації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!