​Медійники в Олександрії активно впроваджують новітні технології

15.03.18, 18:00

Редакція олександрійської газети “Сільський вісник” запровадила оплату за рекламу, оголошення та передплату через QR-код. Читачі районки отримали можливість здійснювати будь-які оплати за 2 секунди. Тепер не потрібно не те що шукати банківські відділення, але й витрачати час на внесення реквізитів редакції у Privat24. Досить лише зчитати QR-код, розміщений на плакатах у громадських місцях, на шпальтах газети чи на сайті, або перейти за посиланням.

“Це дуже зручна технологія, і головне - абсолютно безкоштовна, - розповідає Діна Науменко, бухгалтер редакції. - Такий QR-код ПриватБанк роздрукував нам не лише на плакатах, що надзвичайно зручно. Наші читачі зможуть оплатити рекламу, будь-яке оголошення і навіть здійснити передплату друкованого видання. Усі мають мати вибір - стояти в черзі до банківських кас чи відсканувати код і оплатити за 2 секунди”.

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з плаката чи з сайта. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника відділення.

Оплати через банківські каси скоро відійдуть в історію, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Технологія оплати будь-яких платежів за допомогою QR-коду має безліч переваг. Це - миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. Впровадження цієї технології не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів для тих, хто її впроваджує”.

Нагадуємо, що олександрійці першими в регіоні запропонували оплату через QR-код за проїзд у міському транспорті. Жителі Кіровоградщини активно користуються технологією миттєвої оплати за послуги ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ВАТ «Кіровоградгаз» , ПРаТ «Кіровоградобленерго», інтернет-провайдера «Шторм», комунального підприємства ТОВ «Гудекс Екосервіс». Оплатити миттєво можна і обіди юних гімназистів у гімназії ім. Т. Шевченка, ЗОШ №32 та дитячих садочків смт Смоліно Маловисківського району. До речі, саме смт Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду.

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!