Комунікаційна стратегія - для чернівчан

15.03.18, 14:00

Кінець зими для експерток "Прес-клубу реформ" - Ольги Гріднєвої та Вікторії Талашкевич, - ознаменувалась класною нагодою попрацювати із давніми друзями та колегами із Буковинської агенції регіонального розвитку (БАРР). Завдяки гранту, що його отримала БАРР від ІСАР "Єднання", у містечку Вижниця кілька днів тривала стратегічна сесія із розробки Комунікаційної стратегії для Буковинської агенції регіонального розвитку. Сесію модерували якраз Ольга Гріднєва та Вікторія Талашкевич. Робота була цікава і насичена!

- Хорошою традицією для команди “БАРР” є проведення на початку року внутрішньоорганізаційних навчань та тренінгів. 17-18 лютого відбувся тренінг із написання комунікаційної стратегії та політики партнерства, у результаті якого очікується пожвавлення комунікаційної роботи організації та підвищення її якості, - йдеться на офіційному сайті БАРР

Учасники та учасниці тренінгу мали змогу визначити комунікаційні цілі організації та цільові аудиторії, пропрацювати ключові меседжі.

- Дякуємо тренеркам за надзвичайно корисні і продуктивні дні, в результаті яких ми отримали якісно підготовлені внутрішні документи, остаточно визначилися із напрямами розвитку організації та обрали канали комунікації для їх досягнення, - йдеться на офіційному сайті БАРР.

Тренінг відбувся у рамках проекту «Електронні петиції - інноваційний інструмент залучення громади до прийняття рішень» (грантовий договір №247USG15-01610/02). Проект реалізовано в рамках фінансування Угоди про співпрацю №AID-121-A-14-00003 між Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!