Як «Допитлива ворона» допомагала школярам пізнавати світ професій

16.03.18, 10:00

Днями у Компаніївському відділенні Комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об'єднання» Компаніївської територіальної громади, з учнями середньої школи було проведено інтерактивний захід для учнівської молоді на тему «Професія моєї мрії».

Під час заходу фахівчиня Компаніївського районного центру зайнятості (спеціалістка з профорієнтації) Алла Ярошук у змагально-ігровій формі ознайомила дітей зі світом професій, що користуються попитом на місцевому ринку праці.

За допомогою гри «Алфавіт професій», вправи «Відгадай професію», конкурсу «Допитлива ворона», відгадування ребусів та загадок про професії шестикласники мали змогу дізнатись більше про вже обрані професії та познайомитись з раніше невідомими.

Школярі зацікавились можливістю пізнавати світ професій у ігровій формі, тож вони із захопленням складали прислів'я, відгадували ребуси та загадки про професії, які користуються попитом на місцевому ринку праці По закінченню заходу діти ділилися враженнями та обговорювали професії своєї мрії: діти із захопленням називали плюси професій лікаря, агронома, водія і т.д.

А. Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!