Розпочато збір заявок на Кропивницький півмарафон-2018

20.03.18, 12:00

У Кропивницькому готуються провести Kropyvnytskyi Half Marathon-2018. Про початок збору заявок на участь у півмарафоні оголосили його організатори під час зустрічі у Прес-клубі, пише "Гречка"


Нагадаємо, що перший кропивницький півмарафон відбувся 20 травня 2017-го року на Фортечних валах. Тоді його учасниками на різних дистанціях стали бігуни-аматори з Кропивницького, Києва, Олександрії, Новоукраїнки та Кременчука – 168 дорослих бігунів і 50 дітей. Натхненні підтримкою громади, небайдужих представників влади, бізнесу, засобів масової інформації, цьогоріч організатори – Іван Поліщук, Ірина Ткаченко та Станіслав Зелінський вирішили продовжити традицію.

«Ми входимо до бігової спільноти України. Це свято здоров'я та активного відпочинку. Минулого року ця подія показала, що вона цікава людям, тому ми хочемо продовжити традицію. Хочемо, щоб на наш півмарафон окрім місцевих любителів бігу приїжджали бігуни з інших регіонів. Як і минулого року півмарафон лишається некомерційним проектом», - сказав Іван Поліщук.

Kropyvnytskyi Half Marathon-2018 відбудеться 27 травня. Цьогоріч зміниться його маршрут. Загалом їх буде чотири - залежно від дистанції вони охоплять різні центральні вулиці нашого обласного центру. Старт і фініш буде поряд із парком «Козачий острів». Маршрут охоплять проспект Винниченка, площу Богдана Хмельницького, вулиці Велику Перспективну, Острівську, набережну вздовж Інгулу від ковалівського мосту до вулиці Михайлівської. Нинішній захід складатиметься з чотирьох дистанцій: 1,8 км - благодійний забіг; 4,5 км - для тих, хто тільки почав ставити собі амбітні цілі; 10 км - для учасників, які наполегливо тренуються і готові до нових звершень; 21,097 км - головний півмарафон, розрахований на надвитривалих, підготовлених бігунів.

«Така подія формує брендинг міста – активного, здорового. Це маленька частина, яку може робити кожен мешканець Кропивницького. Від міської влади ми не просимо грошей, ми просимо підтримки ресурсно. Самі ми організовуємо все це на волонтерських засадах», - зазначила Ірина Ткаченко. Кожен, хто зареєструється на пробіг, зможе собі замовити пам'ятну медаль учасника.

Зареєструватися та дізнатися детальні умови участі можна на сайті kr.halfmarathon.tilda.ws або vseprobegi.org Крім бігової частини паралельно на Козачому острові проходитиме фестиваль всебічного розвитку людини та позитиву «Коловрат». Метою фестивалю є популяризація здорового способу життя та розвитку творчої духовності незалежно від віку та статі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!