​У Кропивницькому відбувся семінар з питань трудових відносин

19.04.18, 12:00

Днями, з метою правороз’яснювальної та правоосвітньої роботи серед безробітних, спеціалістами управління юстиції та юридичного відділу ОЦЗ було проведено інформаційний семінар.

Систематичне проведення подібних заходів виконується в рамках виконання спільного Меморандуму про співпрацю та організацію взаємовідносин, що був підписаний між Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області та Кіровоградським обласним центром зайнятості.

Провідний юрисконсульт Кіровоградського обласного центру зайнятості Валентина Смолькіна відзначила, що проведення подібних семінарів, спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, сприяє підвищенню рівня правової освіти безробітних громадян і спонукає їх бути відповідальними та добросовісними перед собою, суспільством та державою.

Під час семінару головний спеціаліст відділу правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Віра Піскун розповіла учасникам заходу про ключові відмінності цивільно-правових і трудових договорів, а також надала їм консультацію з трудового законодавства.

Присутні на семінарі безробітні були активними, ставили організаторам безліч запитань та обговорювали приклади з досвіду власних трудових відносин.

В. Смолькіна, провідний юрисконсульт юридичного відділу Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!