​ПриватБанк знайомить студентство Кропивницького з професією банкіра

21.04.18, 12:00

Вже другий рік поспіль студенти кропивницьких вишів та коледжів приходять на екскурсії до ПриватБанку, де дізнаються про усі секрети роботи спеціалістів одного з найбільших роботодавців України.

В ході екскурсії «Знайомство з професіями ПриватБанку» студентам розповідають про роботу спеціалістів масових професій: спеціалістів по обслуговуванню клієнтів, клієнт-менеджерів, касирів-операціоністів та операторів контактного центру. Саме під час екскурсій студенти дізнаються і про можливість проходження практики, яка у відповідності з технологічністю фінансової установи, проходить он-лайн. Крім того, банкіри не просто запрошують на роботу, а детально розповідають, з чого можна розпочати кар’єру як під час навчання, так і по закінченні ВУЗу.

«Ми продуктивно співпрацюємо з усіма навчальними закладами Кропивницького: проводимо екскурсії, читаємо лекції, організовуємо проходження практики студентів незалежно від обраного профілю, розповідаємо про актуальні вакансії та кар’єрні можливості для майбутніх фахівців, про переваги дистанційного навчання «Онлайн-практика», а також про те, що з нами кожен зможе підвищити свою фінансову грамотність, - розповідає Тетяна Джевага, керівник відділу трудових ресурсів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Усіх запрошуємо проходити практику, а найкращих вносимо до кадрового резерву. Так ми обираємо найкращих, тих, хто - не лише чудові фахівці, але й уміють любити та поважати своїх клієнтів».

«Під час екскурсії студенти відчули себе VIP-клієнтами, відвідали зал для їх обслуговування, ознайомились з роботою операційного залу, - ділиться враженнями Лариса Задорожна, асистент кафедри Центральноукраїнського національного технічного університету. - З цікавістю студенти слухали розповідь представників банку про розробку нових, сучасних банківських продуктів. Хочеться висловити слова вдячності працівникам ПАТ КБ «Приватбанк» в м. Кропивницький за можливість побачити «зсередини» роботу відділення, можливість проведення різноманітних банківських операцій та побажати їм бути успішними у своїй діяльності!»

«Я навчалась у Кіровоградському кооперативному коледжі економіки і права імені М. П. Сая і мріяла бути фінансово незалежною від батьків, - розповідає Ганна Семенюк, клієнт-менеджер Кіровоградскьої філії ПриватБанку. - Коли була на екскурсії у ПриватБанку, мені дуже сподобалось, і я захотіла тут працювати. Дізналась про можливість проходження практики онлайн і вирішила відразу спробувати. Не лише вдалося, але й сподобалось. Тепер я і навчаюсь, і працюю. До речі, уже дві мої подружки тут теж працюють. Дуже зручний графік. Головне, що я зрозуміла, - потрібно любити свою роботу та своїх клієнтів, і все у вас вийде!»

Лише з початку нинішнього року на екскурсії до ПриватБанку неодноразово приходили студенти Центральноукраїнського національного технічного університету (до речі, не лише факультетів економіки та менеджменту чи обліку фінансів), Кропивницького інженерного коледжу, Кіровоградського інституту розвитку людини, економіко-правового коледжу, Кіровоградського інституту комерції, ВПУ №9 тощо.

У 2014 році ПриватБанк впровадив нову систему проходження практики без обов'язкового відвідування відділень банку - онлайн. Онлайн-практику в банку можуть проходити студенти не тільки фінансових і економічних, але і будь-яких інших факультетів - досить зареєструватися на сайті. Досвід вивчення банківських послуг і навички обслуговування клієнтів обов'язково стануть в нагоді не тільки у професії, але й у повсякденному житті. Після закінчення онлайн-практики всі студенти здають тести і отримують офіційний сертифікат із зазначеними балами. Кращі практиканти зараховуються до кадрового резерву ПриватБанку, що дає гарантію працевлаштування в банку після закінчення ВУЗу.

Більше 2 тисяч кропивницьких студентів вже пройшли практику у ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!