Твоя нова кар’єра: Cтудентам презентували Національну поліцію України

21.05.18, 14:00

У рамках акції «Презентація служби в Національній поліції», представники управління Національної поліції в Кіровоградській області та фахівці районного центру зайнятості завітали до студентської молоді Новгородківського професійно-технічного училища № 36.

Під час зустрічі студенти дізналися про роботу Нової поліції, зміни, які відбулися у чинному законодавстві, що регулює правоохоронну систему. Зазначалося, що процес відбору регламентований положеннями Закону України «Про Національну поліцію» та проходить у декілька етапів, починаючи з подання заявки на участь у конкурсі, проходженням тестування, перевіркою фізичної підготовки, співбесіди, медичного обстеження та закінчуючи спеціальною перевіркою щодо наявності обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції. Окремо представники Нацполіції зупинилися на навчальних закладах, які готують майбутніх слідчих, оперуповноважених чи дільничних офіцерів поліції.

Студенти дізналися про основні вимоги, що висуваються до кандидатів на службу в поліції і переваги отримання освіти в навчальних закладах системи МВС. У свою чергу присутні цікавилися вступними іспитами, пільговими умовами вступу та умовами проживання курсантів. Представники поліції розповіли присутнім про моральні та психологічні якості, які мають бути притаманні поліцейському, а також як їх розвивати, означили напрямки профілактичної роботи правоохоронців та про основні завдання кожного підрозділу управління Національної поліції. Під час зустрічі студенти мали можливість ознайомитись з презентаційними відеоматеріалами щодо проходження служби в Національній поліції, під час перегляду яких присутні ставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді. Таким чином, презентація роботодавця відбулася у форматі інтерактивного спілкування: студенти мали можливість отримати повну інформацію, що стосується діяльності Національної поліції в цілому.

текст:
А. Гупалюк, провідний фахівець з питань зайнятості Новгородківського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!