Європейська здибанка пройшла у Кропивницькому

29.05.18, 10:00

У недільний день 27-го травня у парку Пушкіна на Козачому острові можна було дізнатися більше про Європу, взяти участь у вікторині та розіграші призів, розширити свій кругозір про стосунки Україна-ЄС та весело і цікаво провести час. Все це відбувалося у рамках Європейської здибанки, яку провела команда «Team Europe Кропивницький», зокрема Ольга Гріднєва та Вікторія Талашкевич.

За її словами, Team Europe – це простір для діалогу, обміну ідеями, актуальними новинами про відносини між Україною та ЄС, а також координації публічних заходів у Кропивницькому та районах Кіровоградщини. Місія команди - через концентрацію зусиль місцевих експертів та експерток із різних напрямків органічно вплести тематику українсько-європейських зв’язків у контекст Кіровоградщини, а також насичити інтелектуальний простір міста та області корисною та актуальною інформацією про відносин Україна-Європа.

Європейська здибанка відбулася за підтримки Представництво ЄС в Україні. Захід пройшов паралельно із Кропивницьким Півмарафоном. Участь у масштабному святі на острові взяли понаж п'ять тисяч кропивничан і гостей міста.

Авторка фото - Оленка Карпенко.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!