​Найпопулярніші електромобілі та гібриди в Кіровоградській області

30.05.18, 12:10

Працівники сервісних центрів МВС в Кіровоградській області продовжують інформувати населення корисною інформацією як автомобілістів так і пересічних громадян.

Жителі Кіровоградської області йдуть в ногу з технологічним прогресом переходячи на авто гібриди (авто, котре рухається завдяки системі «електродвигун— двигун внутрішнього згорання») або взагалі на електромобілі (автомобіль, що приводиться в рух одним або декількома електродвигунами з живленням від акумуляторів або паливних елементів тощо, а не двигуном внутрішнього згоряння).

Протягом останніх трьох років працівниками сервісних центрів МВС в Кіровоградській області було зареєстровано 7 електромобілів та 81 гібридне авто.

Серед основних переваг такого транспортного засобу те, що вони екологічні, безпечні, економні. До того ж при перетині кордону на них не сплачується акцизний збір. Єдиний недолік – енергії вистачає на певний кілометраж, все залежить від марки автомобіля. Проте більшість АЗС області вже облаштовані зарядними пристроями для таких транспортних засобів.

Нагадаємо, що ви можете зареєструвати свій транспортний засіб в будь якому територіальному сервісному центрі МВС в Кіровоградській області який буде для вас найзручнішим.

Дізнатися про інформацію котра вас цікавить можете зателефонувавши на гарячу лінію РСЦ МВС в Кіровоградській області 0522- 32-13-81 або на гарячу лінію Головного сервісного центру 044-290-19-88


Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!