Знам'янка запускає оплату проїзду через QR-код в автобусах

21.06.18, 10:00

Сьогодні у Знам'янці починається унікальний для нашого регіону проект - запуск безготівкової оплати проїзду через QR-код у міських та приміських автобусах м. Знам’янки (всього 11 маршрутів).

Офіційний урочистий запуск нової технології оплат пройшов за участі керівництва міста та заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексія Харіна. ПриватБанк спільно з приватним підприємцем Олександром Анкудіновим та за підтримки мерії м. Знам’янки повідомляють про запуск технології, яка дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті.

Наголошуємо, що для впровадження цієї технології місту не потрібні жодні витрати на додаткове обладнання. ПриватБанк бере на себе витрати по виготовленню, розміщенню стікерів з QR-кодом та проведенні навчання контролерів. Крім того, користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку. Електронний квиток не витісняє інші способи оплати за проїзд, а додає зручності прихильникам технологій і безготівкових розрахунків. Паралельно можуть діяти е-картка чи стандартний квиток.

Знам’янка стала 19 містом в Україні та 2 містом на Кіровоградщині, які запровадили безготівкову оплату проїзду у транспорті. Жителі Львову, Херсону, Дніпра, Івано-Франківську, Чернігову, Конотопу, Білої Церкви, Сум, Запоріжжя, Хмельницького, Черкас, Олександрії тощо із задоволенням користуються QR-кодом при сплаті за проїзд. Нагадаємо, що 12 містом в Україні та 1 - в регіоні, де ПриватБанк запустив оплату за проїзд через QR-код, стала Олександрія.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!