Холдинг «ВК Технополь», відзначатиме 10-річний ювілей

26.06.18, 14:00

У липні цього року виробник сільськогосподарської техніки з Кіровоградщини, холдинг «ВК Технополь», відзначатиме 10-річний ювілей!

«ВК Технополь» був заснований більше 10 років тому в центрі України, у місті Кропивницький, що в Кіровоградській області. Все розпочиналося у 2000 році з невеличкої майстерні, з кількох людей, які ремонтували сільськогосподарську техніку. Засновником і чинним керівником холдингу «ВК Технополь» є Вадим Маєвський.

Нині до складу холдингу ВК «Технополь» входять кілька фірм:

ПП «ВК Технополь» - завод, де виготовляють сучасні культиватори серії АК, борони гідравлічні, борони роторні та подрібнювачі, що підходять для будь-якого виду ґрунту Підприємство було засноване у 2008 році. З першого дня створення і до нині його очолює Федір Дяченко.

Торговий дім «Технополь» - продаж запасних частин до сільськогосподарської техніки власного виробництва, а також іншої вітчизняної та закордонної техніки. Торговий дім був заснований у 2017 році. Очолюють Андрій Панченко та Ілля Волошин.

ТОВ «Технополь-Агро» - фермерське господарство, що розташоване у селі Федорівка, Кіровоградського району, Кіровоградської області, що займається вирощуванням сільськогосподарських культур. На полях «Технополь-Агро» також тестують сільськогосподарську техніку власного виробництва. Засноване товариство у 2014 році. Очолює його Микола Яценко.

ПП «Технополь» (ТМ «Шалена білка») – підприємство займається реалізацією, а також переробкою зерна та насіння. Продукція ТМ «Шалена білка» (насіння та солодощі) представлена на ринках області, України та за кордоном. Підприємство засноване у 2015 році. Очолює – Олександр Бронза.

ТОВ «Олмас» - виробництво машин та устаткування для сільськогосподарських підприємств. Підприємство було засноване у 2016 році. Очолює – Євген Черних.

ТОВ «Технополь Агротехнології» - виробництво та продаж обприскувачів та візків під розкидач мінеральних добрив. Підприємство засноване у 2018 році. Очолює – Володимир Маніяк.

Готельно-ресторанний комплекс «Хутір» - розташований у селі Федорівка, Кіровоградського району, Кіровоградської області. Заснований у 2015 році. Очолює – Вікторія Маєвська.

Влітку цього року холдинг ВК «Технополь» відзначатиме свій 10-річний ювілей. На честь цієї події планується проведення масштабного Дня поля «Технополь: 10 років успіху» у селі Федорівка, Кіровоградського району.

Головний офіс холдингу «ВК Технополь»: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 12.

Контакти прес-служби: Ася Цуркан (095) 782-41-10.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!