Зробити редизайн оселі допоможе кропивничанам ПриватБанк

09.07.18, 16:00

Літо пора не лише відпусток та романтичних подорожей, але й ремонтів та редизайнів. Ну хто не мріє про новенькі меблі, які б ще пахли деревом, клеєм та новеньким ремонтом:) Та ще й щоб і сучасні, і якісні.

ПриватБанк пропонує кропивничанам не стримувати свої бажання, а завітати до магазину «Центр меблі», що у Кропивницькому по вул.Волкова, 13В. Магазин є партнером ПриватБанку і працює за програмою «Оплата частинами». Тут можна придбати будь-які меблі у розстрочку до 10 місяців, з відсотковою ставкою лише 0,01% на рік.

«Оплата частинами» - це унікальна програма ПриватБанку, яка дозволяє будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку, оплатити в момент покупки не всю вартість покупки, а лише її частину, решта суми розбивається рівними частинами на декілька місяців.

Уже сьогодні кожен може дозволити собі вподобані меблі, а оплачувати їх вартість можна згодом і рівними частинами, протягом наступних 10 місяців - без прихованих комісій і з відсотковою ставкою лише 0,01% на рік. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитними коштами банку стане для покупця безкоштовним.

«Більше 8 років ми працюємо з ПриватБанком, - розповідає Артем Попов, директор магазину «Центр меблі», - задоволений співпрацею на всі сто відсотків. Особливо імпонує послуга «Оплата частинами». Ми збільшили кількість задоволених клієнтів, які отримали змогу придбати омріяний товар і ще й без переплат. А клієнти мають змогу оформити розстрочку за пару секунд і без жодних зайвих рухів:) Ні тобі пошуків банківських відділень, ні сканувань документів, нічого. Лише картка ПриватБанку та бажання стати власником новеньких меблів».

«Оплату частинами» пропонують більше 800 закладів Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. В Кіровоградській області з початку року за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» було здійснено мйже 7 тис. покупок на загальну суму у 40 млн грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!