​Підсилення голосів громад: Кропивницький

26.07.18, 14:00

Вже другий із чотирьох запланованих тренінгів у рамках проекту “Голоси громад” відбувся у Кропивницькому - для представників і представниць ОТГ Кіровоградської області, активістів і медійників. Журналісти місцевих ЗМІ, працівники прес-служб ОТГ, громадські активісти і блогери протягом дня знайомились із цифровими методами роботи із зображеннями.

Мова йшла про важливість застосування мобільних додатків та гаджетів, про деталі підготовки фото для друку як у газетах, так і на веб-сайтах, а також про вибір "правильних" методів зйомки і компонування матеріалів на шпальтах локальних та гіперлокальних медіа. У презентаціях, які не тільки побачили, але й отримали для використання учасники та учасниці, відображена інформація про правило "золотого перетину" при зйомці фото, про інструменти обробки зображень (хмарні, безкоштовні, прості у застосуванні).

Медіашкола продовжуватиметься. На черзі для Кропивницького - тренінг по основам роботи із відео, який відбудеться у серпні, а далі і навчання з основ сторітелінгу. Тренінг пройшов у рамках проекту «Голоси громад», впровадженого за підтримки «Фонду розвитку ЗМІ» Посольства США в Україні. Погляди, викладені в публікації, не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. \ Supported by the Media Development Fund of the U.S.Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

Більше про проект - на сторінці проекту "Голоси Громад"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!