Служба зайнятості стала пропуском у світ підприємництва для Лариси з Новгородки

26.07.18, 16:00

Понад десять років тому Лариса Вікторівна залишилась без роботи і звернулася до Новгородківського районного центру зайнятості по допомогу у працевлаштуванні. Проте, на той час підходящої роботи не було, і Лариса Вікторівна, за сприяння центру зайнятості, створила власне робоче місце – розпочала підприємницьку діяльність з реалізації сільськогосподарських товарів.

Реєстрація у центрі зайнятості для жительки Новгородки стали не відчайдушним кроком, а щасливим «вхідним квитком» до світу підприємництва: на кошти одноразової допомоги по безробіттю жінка відкрила невеличкий магазин «Земледар» та взялася до справи.

За час реалізації своєї бізнес-ідеї Лариса Вікторівна значну увагу приділяла якості надання послуг та розширенню асортименту товарів, зокрема вітчизняного виробництва. Зважаючи на старанність та уважність жінки, бізнес успішно розвився та розширювався, тож магазин «Земледар» перетворився на агроцентр «Урожай». Протягом років діяльності підприємця, служба зайнятості залишається надійним партнером щодо підбору необхідних кадрів. Так, за сприяння Новгородківської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, на робочі місця, створені підприємцем, працевлаштовано двоє безробітних громадян.

Зі слів Лариси Вікторівни, вона має все те, про що мріяла: улюблену справу, стабільний заробіток, вдячність клієнтів, а ще й надійного соціального партнера – службу зайнятості, адже вважає, що взаємодія між ними є обопільно вигідною та результативною.

Володимир Ніколаєнко, директор Новгородківської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!