​Суддя Артур Ємельянов замість «Хонди» задекларував мопед?

04.08.18, 12:00

Суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов кожен рік вказує у графі «Транспортні засоби» шестирічний мотороллер “Веспа”. Авто ж у цій графі немає. Однак, як виявили журналісти програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”, суддя постійно користується майже новою Honda Accord.

Нова Honda, якою користується суддя, записана на його водія Богдана Таргонського. Він і возить його на машині. Закон же зобов’язує суддів декларувати всі транспортні засоби, що перебувають не лише у власності, а й у їхньому користуванні. За подання недостовірної інформації в декларації передбачена кримінальна відповідальність - від штрафу до позбавлення волі на строк до двох років.

Автомобіль Honda Accord 2017-го року без пробігу зараз коштує ≈$35 тис. (понад 900 тис грн). Офіційний дохід судді Ємельянова за 2017 рік втричі менший - 284 тис. грн. Однак Артур Ємельянов декларує готівкові заощадження - еквівалент понад 6 млн грн.

Також, як повідомляла програма “Наші гроші з Денисом Бігусом” раніше, у судді знайшовся негласний офіс в центрі Києва. Туди Ємельянов приїжджає частіше, ніж у будівлю Вищого господарського суду, де числиться суддею, відстороненим від правосуддя.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!