​У дітей голови Донецької адміністрації - елітна квартира у столиці та будинок під Києвом

04.08.18, 14:00

Діти нового губернатора Донеччини Олександра Куця – Анастасія і Олександр Куць, мають будинок у селищі Лісники під Києвом квартиру у столичному житловому комплексі бізнес-класу «Французький квартал». Про це дізналися журналісти bihus.info з відкритих джерел. Нагадаємо, генерал-майор Служби безпеки України Олександр Куць став губернатором Донеччини 22 червня.

Декларації СБУ засекречені, тож журналісти дізнавалися про майно родичів голови ОДА переважно з держреєстрів.

З'ясували, щодіти Олександра Куця - Анастасія та Олександр,євласниками 90-метрового будинкуі 10 соток землі під ним. Нерухомість була їм подарована 6 грудня 2017 року.

Також Анастасія й Олександр Куць, за даними розслідувачів, мають квартиру площею 98 квадратних метрів у столичному житловому комплексі бізнес-класу “Французький квартал”. Ціни на подібні трикімнатні квартири тут стартують від 44 тисяч гривень за метр квадратний, тому вартість даного помешкання складає близько 4,3 мільйона гривень.

Згідно інформації з відкритого реєстру МВС, новий губернатор володіє автомобілем Volkswagen Touareg, а його, ймовірно, дружина Катерина Куць є власницею мікроавтобуса Volkswagen Multivan 2010 року. Приблизна вартість цих автівок становить приблизно 35-40 тисяч доларів.

До свого призначення у 2015-2017 роках Олександр Куць очолював Головне управління СБУ у Донецькій області, а раніше протягом року працював начальником спецслужби на Київщині. У 2009-2014 роках він був заступником начальника відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю головного управління СБУ в Києві та Київській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!