Сергій Нечмоня став рефері міжнародної федерації дзюдо

07.08.18, 10:00

Директор Кіровоградської обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», старший тренер області з дзюдо, президент обласної федерації боротьби дзюдо та самбо, майстер спорту Сергій Нечмоня став рефері міжнародної федерації дзюдо.

У липні у Празі (Чехія) проводився Кубок Європи з дзюдо. Його учасниками стали 450 борців із 40 країн. Під час змагань проходили іспити серед суддів для отримання ліцензії-В рефері міжнародної федерації дзюдо. 20 липня претенденти на отримання ліцензії здавали теоретичний іспит на знання англійської мови та правил дзюдо, а 21-22 липня проводився практичний іспит під час суддівства Кубку Європи.

Знання та практичні навики оцінювали директор рефері-комісії Європейського союзу дзюдо - Олександр Яцкевич (Латвія), головний рефері-комісар Френкі де Мур (Бельгія), комісари - Тоніно Чурлі, Каті Моует (Франція).

Сергій Миколайович успішно склав обидва іспити, тож відтепер матиме право судити не лише національні, але і міжнародні змагання. Він став десятим рефері за всю історію українського дзюдо і першим на Кіровоградщині рефері міжнародної федерації дзюдо.

- Ліцензія безстрокова і надає право суддівства змагань, які проходять під егідою Європейського союзу дзюдо, а саме кубків Європи серед усіх вікових груп, відкритих континентальних кубків і всіх чемпіонатів Європи, - прокоментував отримання ліцензії Сергій Нечмоня.

Федерація дзюдо Кропивницького вітає Сергія Миколайовича з визнанням його високої суддівської кваліфікації, яка доводить його фаховість і професійність, бажає подальшого професійного зростання!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!