Презентація Tandem Ukraine пройшла у Кропивницькому

31.08.18, 16:00

Днями, команда "Team Europe" підтримала проведення презентації програми "Tandem Ukraine" у Кропивницькому. Це програма розвитку міжнародної культурної співпраці. Програма сприяє започаткуванню довготривалої співпраці між культурними організаціями з України та країнами ЄС. Програма підтримує розвиток партнерства, що направлені на сьогочасні соціальні виклики і можливості. З моменту створення у 2011, Tandem підтримав довготривалу співпрацю, обмін знаннями і можливості мережування для понад 250 культурних менеджерів/ок з більш як 100 міст у 35 країнах ширшої Європи.

На зустріч, яку провела Катерина Радченко, завітали ті, хто планує розвивати міжнародну культурну співпрацю, хоче започаткувати довготривалу співпрацю із культурними організаціями в ЄС та прагне підтримувати партнерство, що направлене на сьогочасні соціальні виклики і можливості.

Tandem Ukraine створено навколо засадничої віри, що до вирішення культурних і соціальних питань нашого часу можна підійти творчо і ефективно за допомогою мотивуючого досвіду навчання під час співпраці з новими організаціями у нових місцях. Культурні менеджер(к)и, що будуть відібрані до команди Tandem Ukraine 2019, будуть залучені до інтенсивної півторарічної програми. Завдяки Tandem, організації-учасниці можуть впевнено знайти свій шлях до комплексної міжнародної сцени. Поєднання професійних навичок Tandem-партнерів у спільному міжнародному проекті створює нові ідеї і практичні підходи.

Детальніше про Tandem - https://www.tandemforculture.org



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!