Купуйте сучасну техніку з державними компенсаціями вартості до 40%

03.09.18, 14:00

Співпраця компанії «Ельворті» та ПриватБанку надала можливість українським аграріям купувати сучасну посівну та грунтообробну техніку високого технічного рівня на основі нових технологій у кредит та з державною компенсацією її вартості до 40%.

«Не має значення, чи придбав аграрій техніку ELVORTI за власні кошти чи за кредитні, ми допоможемо йому оформити та отримати державну компенсацію до 40% її вартості, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Відділення ПриватБанку працюють у всіх районах області, куди може звернутись кожен фермер та отримати кредит на придбання техніки компанії «Ельворті» лише під 1% річних чи взяти участь у програмах державної компенсації і все це - без відриву від польових робіт».

Кожен аграрій має змогу придбати нову техніку вітчизняних виробників та отримати компенсацію у відповідності з Постановою КМУ України № 86 від 07.02.2018. ПриватБанк є одним з уповноважених банків по державній програмі часткової компенсації вартості техніки. За цією програмою можна придбати сільськогосподарську техніку та обладнання українського виробництва як за допомогою кредитних грошей, так і за рахунок власних коштів підприємств, що є акредитованими учасниками програми. Дія програми поширюється на сільгосптехніку та обладнання українського виробництва, які придбані після 01.01.2018. Наразі вся продукція ELVORTI входить до переліку сільгосптехніки, на яку передбачена державна програма до 40% компенсації.

Повний перелік умов для виплати компенсації наведено в Постанові.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!