Команда юстиції та активісти обговорили перспективи партнерства

05.10.18, 10:00

У Кропивницькому вперше представники громадського сектору та органів державної влади зібралися за круглим столом, щоб з'ясувати, як ефективно взаємодіяти. Обговорення відбулось під час проведення форуму громадських організацій "Розвиток у партнерстві".

Захід був організований за ініціативи громадської організації "Центр громадських ініціатив - Центральний регіон" в партнерстві з Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області.

- Я отримала запрошення на Форум і масу корисної інформації, як від спікерів, так і від організаторів зібрання, і щиро дякую за результати, які перевершили мої очікування! Все було продумано до дрібниць, був вдалий підбір спікерів, логістика була непомітною, а значить ідеальною!, - коментує координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.

- У форумі взяли участь найпотужніші всеукраїнські та місцеві громадські організації, асоціації органів місцевого самоврядування, представники органів державної влади та найбільших міжнародних донорських організацій, представлених в Україні. Основною темою зустрічі стала побудова співпраці між громадським сектором і владою, а все для того, щоб покращити рівень життя і залучити в розвиток місцевих територіальних громад більше інвестицій. І це можливо, перш за все, завдяки підвищенню правової освіченості населення, - прокоментував керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Як відзначила одна з організаторрк форуму Тетяна Нехайчук, захід був реалізований в рамках дворічного проекту, направленого на розвиток громадянського суспільства. Форум має стати символічним містком між громадським сектором та органами влади, щоб спільно реалізувати правоосвітні та правозахисні проекти.

Загалом учасники мали можливість обмінятися досвідом і обговорити шляхи взаємодії громадських організацій і органів юстиції в напрямку реалізації правоосвітньої діяльності. Зокрема вже з'явилися перші результати партнерства. Зокрема йдеться про те, що найближчим часом до реалізації проекту "Я МАЮ ПРАВО!" в області долучаться активісти представництва Асоціації жінок України "Дія" в Кропивницькому на чолі з Юлією Шкурупій.

- Вже найближчим часом авторки проекту PriceKr разом із командою "Я маю право!" долучаться до кампанії із захисту прав споживачів, - обіцяє
координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич. Слідкуйте за анонсами на сторінці у Фейсбуці

Редакція сайту "Тусовка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!