Рейтинг Фейсбук-сторінок місцевих медіа

11.10.18, 10:00

Черговий рейтинг Фейсбук-сторінок місцевих медіа. Його проводить Прес-клуб реформ, відслідковуючи тенденції у вподобаннях кропивничан.

- Ми досліджували саме сторінки на Facebook - не групи, і не особисті профілі, оскільки у групу адміністратор може додати стільки людей, скільки хватить у нього чи в неї часу, а заводити "особистий профіль" для кампаній чи медіа взагалі не відповідає правилам цієї соціальної мережі, - розповідає координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.


Від липня цього року, коли ми робили попередній зріз, ситуація дещо змінилася. Так, хоча у першій п'ятірці лідерство і утримує Медіапортал "Акула", а на другому місці тримається Кіровоград24:портал про місто, на третє вирвався сайт ІЦ "Златопіль", витиснувши на четверте місце Рідний Край. Замикає п'ятірку Гречка Кропивницький.

Шосте місце так само утримує Медіапортал DOZOR, а от Журнал ЛанруЖ та Канал "Кіровоград" помінялися місцями (сьоме та восьме, відповідно). Аналогічно змінилася ситуація на 9-10 місцях - вгору піднявся Depo.Кропивницький, витіснивши на десяте Першу електронну газету.

В останній п'ятірці рейтингу нічого не змінилося - Точка доступу та "Кіровоградська правда" займають 11-12 місця, FotoInform на 13-му, а "Новини Кіровоградщини" та сайт "Тусовка" - на 14-15 місцях, відповідно.

На інфографіці ви бачите ті сайти медіа із Кропивницького, сторінки яких мають понад 3000 вподобань на свої сторінках. Якщо ми пропустили якесь медіа - дайте знати у коментарях!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!