Більше тисячі нових авто ​зареєстрували в Кропивницькому з початку року

18.10.18, 12:00

У січні-вересні цього року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад тисячу нових авто. Кожен з цих автомобілів в середньому коштував 27 тисячі доларів США.

Понад 40% машин, які зареєстровали у регіоні, мали ціну до 17 тисяч. Ще 17% були дорожчими 35 тисяч, а середня вартість автомобіля в регіоні склала 27 тисяч доларів США. За 9 місяців сума покупок у Кропивницькому склала 27 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими в регіоні були автомобілі японської марки Toyota. У Кропивницькому зареєстрували 163 таких авто, а їх сумна вартість склала 6 мільйонів доларів. Також у регіоні часто купували Renaultі Volkswagen. Серед моделей лідером продаж став кросовер ChevroletNiva.

Загалом, за 9 місяців 2018 року українці придбали 58 тисяч нових автомобілів на суму майже 2 мільярди доларів США. З початку року в Україні зареєстрували не мало «люксових» автомобілів: 2 Rolls Royce, 3 Aston Martin, 29 Bentley, 32 Maserati та понад півтисячі Land Rover.

Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад 700 нових авто, на кожен з яких в середньому витрачали 27 тисяч доларів США. Тоді найпопулярнішою маркою у регіоні також була Toyota – зареєстрували більше сотні таких авто на суму 4 мільйони доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!