Контролюйте роботу свого бізнесу онлайн

01.11.18, 12:00

Продавці мережі магазинів жіночого одягу «Хелен», що в обласному центрі, не дратують покупців запізненнями та не закривають торгові точки без вагомої причини. А рецепт відповідального відношення працівників до робочого процесу надзвичайно простий - впровадження сервісу Облік робочого часу співробітників».

Сервіс Облік робочого часу співробітників» ПриватБанку - унікальна для України послуга, що надає можливість підприємствам усіх форм власності забезпечити постійний облік часу, відпрацьованого кожним співробітником.

«Мережа магазинів «Хелен» вже не перший наш клієнт, що запровадив цей сервіс у звичайних магазинах, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник напрямку з реалізації послуг клієнтам середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ця послуга надзвичайно актуальна для усіх підприємців, незалежно від об’ємів бізнесу, які мають найманих робітників. Для впровадження сервісу «Облік робочого часу» досить лише встановити POS-термінал з необхідним програмним забезпеченням або оформити зарплатні картки ПриватБанку для кожного співробітника. До речі, ті клієнти, які працюють з нами за програмою «Еквайринг», отримують можливість контролю за підлеглими безкоштовно».

Мережа магазинів жіночого одягу «Хелен»
Мережа магазинів жіночого одягу «Хелен»

Користування сервісом надзвичайно просте. Співробітник проводить зарплатною або карткою «Універсальна» через POS-термінал, фіксуючи час приходу чи виходу. На його телефон приходить SMS-повідомлення із зазначенням часу входу чи виходу. Власники смартфонів на базі OC Android можуть табелюватися через мобільний додаток Приват24.

«Вже давно у мене визрівала ідея, як організувати та забезпечити постійний контроль за робочим процесом у магазинах, - ділиться досвідом Олена Селімова, власниця мережі магазинів «Хелен». - Тому пропозиція ПриватБанку мені сподобалась. Адже це і дешево - потрібен лише пос-термінал у магазині (який у мене вже давно працює), і дуже легко у використанні (досить лише провести карткою ПриватБанку через пос-термінал, зафіксувавши час відкриття/закриття магазину), і завжди актуально (повідомлення про облік щоденно приходять мені на пошту)».

Понад 600 тис. українських підприємців обслуговуються у ПриватБанку та активно користуються найпопулярнішими сервісами та програмами: Приват24 для бізнесу, Бухгалтерія Онлайн, Paperless, Інтеграція Приват24 и ПЗ бухгалтерії, Електронний документообіг, Електронні звіти, ПриватМаркет, ЕЦП в ПриватБанку тощо.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!