​Прості речі, які рятують життя: у Кропивницькому поширюються майстерні з виготовлення флікерів

17.11.18, 16:00

Днями, на запрошення Клубу здорового способу життя Людмили Сидоренко, координаторка проекту «Будь видимим» Ірина Ткаченко презентувала проект для учасників клубу та провела демонстраційну версію майстерні з виготовлення флікерів.

Учасниці зустрічі дізналися про те, що таке флікери, світловідбивні системи захисту, яким є закордонний досвід використання світловідбивних елементів - надихнулися цією інформацією та вже активно діляться нею зі своїми рідними, друзями та колегами.

Ніка Сидоренко
Ніка Сидоренко
Одна з учасниць, Ніка Сидоренко, запропонувала оригінальний підхід до створення світловідбивних наліпок та декору для флікера: вона нанесла зображення на світловідбивну плівку - на фото ви знайдете модель серця, які потужно світитиметься у світлі фар! Його потрібно приклеїти на флікер та на сумку, велосипед.
Клуб здорового способу життя Людмили Сидоренко
Клуб здорового способу життя Людмили Сидоренко

- Завжди радіємо, коли учасники майстерень пропонують креативні рішення для виготовлення та оздоблення світловідбивних елементів, - говорить Ірина Ткаченко.

ДЕ ПРИДБАТИ СВІТЛОВІДБИВНУ ПЛІВКУ?

https://plastics.ua/ - Кропивницький, вул. Маланюка, 21-А

тел.: 0 (522) 27 29 90, Пн-Пт 9:00-18:00

А ТАКОЖ «Блік-блік» світловідбивні речі та http://www.flayter.com.ua/

Клуб здорового способу життя Людмили Сидоренко
Клуб здорового способу життя Людмили Сидоренко
Після перших майстерень зі створення флікерів, які відбуваються в рамках проекту "Будь видимим", - світловідбивних брелків, нас запитують, як зробити свій оберіг-світлячок і що для цього потрібно? Інструктаж та відеоурок

НАГАДАЄМО: Правила дорожнього руху Розділі 4 (пункт 4.4.):

«У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світловідбиваючі елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху».

Ірина Ткаченко та Вікторія Талашкевич
Ірина Ткаченко та Вікторія Талашкевич
Проект "Будь видимим" впроваджується Агенція сталого розвитку "Хмарочос" у партнерстві з Патрульна поліція Кіровоградської області за підтримки Інноваційного фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP Police Training Assistance Project - PTAP), що реалізовується в Україні компанією "Агрітім Канада Консалтинг Лтд" за фінансової підтримки уряду Канади.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!