​Які авто купують в Кропивницькому: ТОП-5 моделей жовтня

24.11.18, 14:00

У жовтні в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували майже 180 нових автомобілів, на кожен з яких в середньому витрачали по 26 тисяч доларів.

Майже половина зареєстрованих у регіоні машин мали ціну до 17 тисяч доларів. Ще 43% – від 17 до 35 тисяч., а середня вартість автомобіля в регіоні склала 26 тисяч доларів. Минулого місяця у Кропивницькому сума витрат на покупку нових машин перевищила 4 мільйони доларів без врахування ціни додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими у Кропивницькому та Кіровоградській області були автомобілі французької марки Renault. У регіоні зареєстрували 42 авто на суму 700 тисяч доларів. Також популярними були Toyota – 27 авто на суму понад мільйон доларів. Серед моделей бестселером стало Renault Sandero.

Загалом, Минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тисяч нових легковиків. Сумарна вартість цих машин перевищила 200 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Доля продаж автомобілів з дизельними двигунами минулого місяця склала 33%. Найбільше користуються попитом такі машини у Чернівцях, де частка дизельних авто склала 49%.

Нагадаємо, у січні-вересні цього року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад тисячу нових авто. Кожен з цих автомобілів в середньому коштував 27 тисячі доларів США. За 9 місяців сума покупок склала 27 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!