​Валентина Онищенко із Кропивницького отримала грант столичної фотошколи

18.12.18, 16:00
Фото із випускного проекту Валентини Онищенко
Фото із випускного проекту Валентини Онищенко

Будь собою. Будь вільною. Будь непередбачуваною. Живи. Роби те, що ти хочеш. Вір у себе. Не бійся. Довірся світові. Май свої внутрішні межі. Не дозволяй нікому себе принижувати. Поважай себе. Люби. Май пристрасть. Будь! Саме таку розповідь презентує у випускному проекті школи фотографії «Patyakaschool» Валентина Онищенко із Кропивницького.

Валентина – експертка банківської справи, тренерка, досвідчена фінансистка, але її пристрасть – фотографія, і цієї осені вона щосуботи їздила до столиці та навчалася у школі Юлії Патяки. Навчалася так добре, що зрештою, під час випуску отримала грант – повернення коштів за навчання.


- Цей випуск школи був багато в чому першим. Зокрема, вперше людина, яка раніше не тримала камеру в руках, стала володаркою гранту і отримала 100% вартості навчання назад, як стимул працювати і розвиватися далі, - пише у соціальних мережах Юлія Патяка. За її словами, раніше грант завжди отримували набагато більш досвідчені випускники та випускниці.

- В одній книзі, яку мені подарувала моя подруга, людина, яку я безмірно поважаю, було завдання, перерахувати список своїх досягнень, і тільки після цього читати далі. Я перерахувала і зрозуміла що мрію вписати у перелік навчання у Фото школі «Patyakaschool», - ділиться враженнями Валентина Онищенко.

За її словами, наважившись на навчання, вона навіть не могла подумати, що ця мрія може стати реальністю. Вона вагалась і знаходила собі мільйон виправдань, чому «НІ» але одного дня все ж таки вирішила, чому б і «НІ» та подала заявку на вступ.

- Сьогодні я випускниця фотошколи, закінчила її з відзнакою і готую відкриття у Кропивницькому студії «Live View», - розповідає пані Валентина. Вона щиро вдячна всім рідним, друзям та колегам, всім хто повірив в неї і підтримав. Майже три місяці навчання дали Валентині нові знання, досвід, вихід із зони комфорту на всі 1000%, і найголовніше - нових друзів, а випускний проект дозволив донести світові думку: Будь собою. Мрій. Будь вільною. Будь непередбачуваною. Живи. Роби те що ти хочеш. Вір у себе. Твори. Не бійся. Довірся світові. Май свої внутрішні межі. Поважай себе. Люби. Май пристрасть. Будь!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!