​Роботодавці Кіровоградщини потребують 30 кухарів

03.01.19, 14:00

Кухар – одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з самих стародавніх професій на землі — кулінарної. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів. Кухар – це, в першу чергу, творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого.

Сьогодні роботодавці області потребують 34 працівники за професіями «кухар» та «кухонний робітник». Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (3723 грн.) до 7,5 тис. гривень.

Актуальними є вакансії для електрогазозварників у Голованівському, Долинському, Знам’янському, Кіровоградському, Новоукраїнському та Світловодському районах Кіровоградської області.

Крім того безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію кухаря як в навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, інформує Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!