Золоті запаси ​пропонують зробити жителям Кіровоградщини

06.01.19, 14:00

Жителі Кіровоградщини отримали можливість інвестувати кошти в банківські метали, придбавши золоті злитки різних номіналів у Центрі обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку за адресою: вулиця Соборна, 1А.


Ні для кого не секрет, що практично всі країни світу мають запас у золоті, в т.ч. і Україна. Це красномовно свідчить про надійність і цінність зберігання заощаджень у банківському золоті. Золото - незамінний актив для диверсифікації заощаджень (розподілу капіталу з метою зменшення ризику і втрат). Бездоганна репутація «жовтого металу» забезпечує йому особливе місце серед інших активів.

«Ми пропонуємо мірні злитки банківських металів визнаних афінажних* заводів світу, які відповідають міжнародним стандартам, - розповідає Олена Гаврилюк, керівник напрямку обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тепер і у жителів Кіровоградщини з'явилася можливість не тільки зберегти свої кошти від знецінення, а й отримати дохід за умов довгострокового інвестування. Крім того, не варто забувати, що золото в будь-який момент може виконувати функцію грошей завдяки своїм трьом унікальним властивостям: хімічної інертності, яка гарантує нескінченний термін зберігання, концентрації високої вартості в малому фізичному обсязі, подільності без втрати вартості».

Доступні до продажу злитки наступних номіналів: 1 г; 2 г; 2,5 г; 5 г; 10 г; 20 г; 1 унція (31,1 г); 50 г і 100 г. Актуальний курс купівлі-продажу банківських металів можна дізнатися на сайті банку, по телефону 3700 або безпосередньо в самому Центрі.

Згідно обмежень НБУ одна фізична особа має право купити банківські метали на суму, що не рівну і не перевищує 150 тис. гривень в один день. Також варто відзначити, що фізична особа має право вивозити за межі України банківські метали вагою, що перевищує 500 г, за умови їх декларування і наявності підтверджуючого документа про покупку в уповноважених банках або НБУ. До 500 г - досить тільки декларування.

* Банківські метали – це золото (999,9 проби), срібло (999 проби), платина, метали платинової групи (999,5 проби), доведені (афіновані) до найвищих проб згідно світових стандартів в зливках та порошках, які мають сертифікат якості.

*Афінаж (фр. affinage, від affiner — «очищати») – металургійний процес отримання високочистих благородних металів шляхом відділення від них забруднюючих домішок. ПриватБанк працює лише з визнаними афінажними компаніями світу. Зливки, виготовлені цими компаніями, можна продати в будь-якому банку світу, який займається скупкою банківських металів.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!