Марафон "Волю полоненим!"

12.10.2018
12.10.2018
Крепость Святой Елизаветы
Кировоград, Мемориальный комплекс Валы

12 жовтня 2018 року за ініціативи "Армія SOS" та ГО "Громадська варта", при підтримці Кіровоградської обласної державної адміністрації у рамках обласного етапу національно-патріотичних змагань "Захисник Кіровоградщини" відбудеться обласний Марафон "Волю полоненим!" на підтримку військовополонених спецпризначенців 3-го окремого полку СпП ім. Святослава Хороброго Сергія Глондара та Олександра Корінькова, які перебувають у російському полоні з 16 лютого 2015 року.

Протягом Марафону відбудеться благодійний збір коштів на лікування ветерана АТО, колишнього військового 3-го полку, який більше року бореться із важкою хворобою. Скринька для збору коштів знаходитиметься на пл. Героїв Майдану з 13.00 і до завершення Марафону.
Формування колони відбуватиметься з 14.30 на Фортечних валах. Старт Марафону о 15.00. Кінцева зупинка - пл. Героїв Майдану.
Запрошуємо долучитись до заходу усіх небайдужих громадян нашого міста та області, студентів, військовослужбовців та членів їх родин, представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представників громадських організацій, установ та підприємств, усіх, кому небайдужа доля українців, які перебувають у російському полоні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!