Визнана українська автентичність

16.10.2018
16.10.2018

Запрошуємо дітей, батьків, художників, журналістів, поціновувачів мистецтва на відкриття виставки дитячих малюнків “Визнана українська автентичність” 16 жовтня о 15 год за адресою: вул. Чижевського, 8, м. Олександрія, Кіровоградська область.


У програмі: відкриття виставки, фуршет, жива мизика.

Впродовж місяця діти у віці 10-16 років з Олександрії та Олександрійського району приймали участь у конкурсі малюнків VashArt gallery.

Перед юними учасниками стояло непересічне завдання - створення сучасного малюнку з використанням елементів візуального мистецтва, найбільш характерних Україні (на думку дитини) - трипілля, елементи петриківського розпису, елементи стилю Марії Примаченко, вишивки тощо.

У результаті вдалося зібрати оригінальні роботи, що вражають креативністю, поєднанням різних стилів малювання. Приходьте побачити малюнки наочно. Виставка працюватиме до 05 листопада 2018 року.

Три переможця конкурсу візьмуть участь у створенні серії з 9 картин, розміром 1*1 м. спільно з професійними художниками-наставниками.

Нагадаємо, що конкурс дитячих малюнків і створення серії з 9 картин відбувається за підтримки Український культурний фонд в рамках проекту “Зірковий шлях в мистецтві починається з Vashart gallery”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!