Грані творчості

15.03.2019
15.03.2019

ВИСТАВКА ХУДОЖНІХ РОБІТ студентів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка «ГРАНІ ТВОРЧОСТІ» в рамках музейного мистецького проекту «Нова генерація» відкриється 15 березня 2019 року о 14-00 год. в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна

м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 89
тел. (0522) 22-46-95

В рамках започаткованого художньо-меморіальним музеєм О.О. Осмьоркіна мистецького проекту серії художніх виставок «Нова генерація», кафедра образотворчого мистецтва та дизайну ЦДПУ ім. В. Винниченка презентує виставку творчих робіт студентів. Відкриття вистави відбудеться 15 березня 2019 р. о 14-00 год. в художньо-меморіальному музеї О.О. Осмьоркіна.

Музейний проект створений з метою відкривати нові імена в сфері мистецтва й надавати підтримку наступному поколінню митців; сприяти розвитку кар’єри молодих художників, які є учасниками динамічного культурного розвитку сучасного суспільства. Виставка надає можливість молодим талантам бути почутими й створює всі умови для популяризації їх творчості. Куратори виставки: к.п.н., ст. викладач ЦДПУ ім. В. Винниченка – Малежик Юлія Миколаївна та викладач ЦДПУ ім. В. Винниченка – Гусєва Любов Григорівна залучили до участі студентів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну, які мають бажання та потребу розкрити грані свого таланту й представити його на розгляд більш широкій аудиторії.

Назва виставки «Грані творчості» – невипадкова, роботи студентів представлені різними видами, жанрами, техніками образотворчого мистецтва, як традиційними, так і пошуковими, що дає можливість розкрити та представити нові грані вже відомих речей. Разом з площинними творами представлені об’ємні та рельєфні форми, виконані в техніці паперопластики. Тематика, представлених на розгляд глядача, творчих студентських робіт різноманітна так само як і способи вираження, однак спільним є прагнення до пошуку нового, до самовираження та самореалізації за допомогою засобів образотворчого мистецтва.

Вернісаж робіт студентів захоплює своєю амбітністю і водночас вражає безпосередністю та щирістю.

Виставка діятиме до 15 квітня 2019 року. Запрошуємо всіх бажаючих!

Куратори виставки:

к.п.н., старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну – Малежик Ю. М.,

викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну – Гусєва Л. Г.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!