Співограй

23.03.2019–24.03.2019
23.03.2019–24.03.2019

Кафедри музичного мистецтва і хореографії, вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка проводять регіональний конкурс «СПІВОГРАЙ», який відбудеться 23-24.03.2019 р. у м. Кропивницький

До участі в конкурсі запрошуються учні середніх та старших класів ЗНЗ, ДМШ, ЦДЮТ, ОЦДЮТ, ССНЗ, ВНЗ.

Виступ учасників проводиться в номінаціях:

«Інструментальне мистецтво» (категорія А – соло, категорія В – малі форми (дуети, тріо), категорія С – ансамблі).

Для участі у номінації готуються 2 твори, один з яких на вибір учасника виконується обов’язково, інший твір – за потребою на вимогу журі.

Для участі у номінації необхідно надати: програми виступів (виконавський репертуар, програми виступу учнів/колективів) із зазначенням хронометражу.

«Вокальне мистецтво» (категорія А – естрадний вокал соло; академічний вокал соло; народний вокал соло, категорія В – малі вокальні форми (дуети, тріо), категорія С – ансамблі (вокальні та вокально-інструментальні), категорія Д – авторська пісня, категорія Е – джаз; поп; біт-бокс, категорія F – музично-драматичний жанр (фрагменти з опер, мюзиклів, оперет тощо))

Для участі у номінації готуються 2 твори, один з яких на вибір учасника виконується обов’язково, інший твір – за потребою на вимогу журі.

Для участі у номінації необхідно надати: програми виступів (вокальний репертуар, програми виступу учнів/колективів) із зазначенням хронометражу. Запис фонограми «мінус» повинна бути на флешці.

«Художньо-творчий проект» (У номінації учасник демонструє власний проект. Орієнтовні теми проектів: «Пори року в творчості композиторів різних епох» (П.Чайковський, Й.Гайдн, І.Шамо та ін.), «Джаз і сучасність», «Єлисаветградські варіації», «Мюзикл і не тільки», «Українська пісня у творчості М.Леонтовича», «Казка в музиці», «Образи природи в музиці». Теми проектів можуть пропонуватися самим учасником. Бажано ілюструвати виступ власним виконанням (вокальним, інструментальним)).

Вікові категорії:

1 вікова категорія – 12-14 років;
2 вікова категорія – 15-17 років;
3 вікова категорія – 18-25 років;
4 вікова категорія – 25 років і старше;
5 вікова категорія – профі;
6 вікова категорія – змішана.

Заповнену заявку для участі слід відправити до 20-го березня 2019 року на електронну адресу spivograi@gmail.com

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами:

+38 099 562 15 49 – Дубиняк Катерина Валідівна, диспетчер мистецького факультету ЦДПУ імені Володимира Винниченка

+38 095 863 77 55 – Локарєва Юлія Валеріанівна, заступник декана мистецького факультету з навчально-виховної роботи кандидат педагогічних наук, старший викладач;

+38 066 500 35 43 – Кулікова Світлана Вікторівна, заступник декана мистецького факультету з навчально-методичної роботи кандидат педагогічних наук, старший викладач.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!