Баскетбол: «Золотой Век» – «Говерла-КФВ» (Івано-Франківськ)

24.03.2019
24.03.2019
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Команда Андрія Бабенка розпочинає боротьбу за підсумкові 9-12 місця чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги. На цьому етапі змагань команди проводять по одній зустрічі вдома та на виїзді.

Саме з першого домашнього поєдинку проти івано-франківської «Говерли», який відбудеться у неділю, 24 березня, у Кропивницькому, «золоті» вступлять у боротьбу за місця у топ-10 чемпіонату. Матч-відповідь за тиждень, 30 березня, відбудеться в Івано-Франківську.

Для «Золотого Века» сезон 2018/2019 років багато в чому став переломним. Розпочинав чемпіонат колектив Георгія Ступенчука. Після незадовільних результатів по ходу сезону Георгій Олегович і ряд запрошених ним баскетболістів залишили клуб, після чого команду виводив на матчі граючий тренер і капітан Богдан Сосой.

Закінчує сезон оновлений колектив під керівництвом Андрія Бабенка, складений із молодих місцевих вихованців та декількох досвідчених старожилів, які віддали багато років емблемі кропивницького клубу. Сьогодні «Золотой Век» – це молода, але амбіційна команда, яка свій шлях до нових перемог розпочинає саме наприкінці невдалого сезону 2018/2019 років.

Інколи потрібно програти і боляче впасти, щоб у майбутньому стати сильнішим і досягти своєї мети. «Золоті» становляться сильнішим від матчу до матчу, й останні ігри у регулярному чемпіонаті це наочно продемонстрували.

Сьогодні, як ніколи, нашим хлопцям потрібна допомога відданих кропивницьких вболівальників! Адже тільки разом ми впевнено крокуватимемо до нових перемог!

Чемпіонат України. Вища ліга. Другий етап. Ігри за 9-12 місця. «Золотой Век» – «Говерла-КФВ» (Івано-Франківськ). Неділя, 24 березня. Початок о 17:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн. Місце проведення: спортивний зал факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка (вул. В. Пермська, 3).

Прес-служба БК «Золотой Век»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!