Україна на шляху реформ

12.11.2019
12.11.2019

12 листопада 2019 року о 13.30 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відбудеться засідання інформаційної платформи для молоді “Україна на шляху реформ”.

Трансформації, що відбуваються сьогодні в усіх ключових напрямах життя держави, є фундаментом для якісних змін, основою для підвищення добробуту та рівня життя українців. Удосконалення країни – життєво необхідна річ для неї та її громадян.Наразі зміни спостерігаються практично у всіх сферах – політичній, економічній, соціальній, громадській. Процес реформації певних напрямків є настільки інноваційним для України, що потребує окремого вивчення та аналізу. Розуміючи стратегію змін, суспільство стає більш активним у реформаційних процесах. І важливо, що саме молодь активно долучається до процесів реформування країни. Молоде покоління все більше зацікавлене в тому, щоб робити позитивні зміни на державному та регіональному рівнях.

Мета проведення заходу: привернути увагу студентської та учнівської молоді до ключових реформаційних процесів, які відбуваються сьогодні в нашій країні.

Теми, що пропонуються до обговорення:

·об’єктивні і суб’єктивні обмежувачі регулювання економіки;

·реформа у вищій освіті;

·перший етап медичної реформи на Кіровоградщині;

·безоплатна правова допомога: від початку до сьогодення;

·реформа у водному секторі та інші.

В засіданні інформаційної платформи візьмуть участь: начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Кіровоградській області Державного агентства водних ресурсів України,представники Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадської екологічної організації “Флора”, викладачі і студенти вищих та середніх навчальних закладів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!