Презентація книги "Звіяні вітром бездержавності" від авторки

18.02.2020
18.02.2020

Історична проза нині, один з найпопулярніших жанрів сучасної літератури: долі людей і країн в декораціях тих чи інших епох закономірно цікавлять українських читачів. З 2017 року видавництво Видавництво «Темпора» та медіа-проєкт Літакцент спільно проводять конкурс історичного оповідання "ProМинуле" для авторів, що пишуть на історичну тематику та читачів, які цікавляться минулим.


"Звіяні вітром бездержавності" - це 16 оповідань про те, ким були і чим жили представники української еліти у ХІХ столітті. Книжка містить тексти, що ввійшли до "короткого списку" Другого конкурсу історичного оповідання "ProМинуле", а Nataliia Smirnova - одна з його переможниць.

Про непрості життєві сюжети української еліти, в антуражі Києва і Харкова, Полтави і Мінська, Гурзуфу і Качанівки ХІХ століття; про специфіку написання короткої прози та про інші твори Наталії Смірнової поговоримо у "Книгарні Є" у вівторок, 18 лютого о 18:00. Приходьте обов"язково! Вхід вільний. Модерує Андрій Домаранський (Andrii Domaranskyi).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!